Cărți Editura Proxima Mundi

Banner
Adresa actuală a site-ului Editurii Proxima Mundi este www.proxima-mundi.ro

Articole - Editura Proxima Mundi

 • Ființa umană rănită (Maria Magdalena prin Pamela Kribbe)


  Dragi prieteni luminoși, sunt Maria Magdalena.

  Vă cunosc – cunosc calea voastră – știu cine sunteți. Suntem conectați profund unul cu celălalt; legăturile noastre datează de multe secole. Suntem conectați ca o mare familie, iar conexiunea nu este una a minții, ci a inimii. Nu este ceva care ține doar de a ne ști unii pe ceilalți, ci este mai profundă de atât. Există o energie de grup care ne conectează – suntem o familie.

  Trăiți în niște vremuri importante. Ați mai fost deja aici pe Pământ de multe ori și ați trecut prin multe lucruri în toate acele vieți. Ceea ce accelerează dezvoltarea inimii voastre este faptul că, în aceste vremuri, schimbarea de conștiință ajunge să fie mai împământată și mai vie în inimile și sufletele oamenilor. În inima voastră trăiește o speranță, o dorință, precum și reamintirea unei promisiuni pe care o purtați cu voi de multe vieți.

  Citește mai departe... • Procesul de învățare al sufletului (Maria Magdalena, prin Pamela Kribbe)


  Dragi prieteni,

  Sunt Maria Magdalena. Vă salut cu toată bucuria și cu un sentiment de conexiune.

  Cu toții sunteți dedicați unei căi interioare cu o mare determinare. Singurul lucru care vă aduce împlinire reală este atunci când începeți să auziți și să înțelegeți vocea propriei voastre inimi și a propriului suflet, care este, pentru toți, la fel de importantă precum oxigenul pe care îl respirați, la fel de firească precum pâinea și apa care vă hrănesc corpul ca să puteți trăi fizic. Iar acea dedicare înseamnă că în voi s-a produs deja o schimbare în conștiință, care, în cazul multora dintre voi, s-a produs înainte să vă nașteți în această viață. Sufletul vostru se afla într-o anumită etapă a dezvoltării sale, a evoluției sale. El a simțit că acum a fost momentul unei întrupări pământești în care el a putut cu adevărat să se lase să fie văzut; o viață în care sufletul vostru putea curge cu adevărat prin realitatea pământească a vieții de zi cu zi.

  Citește mai departe... • Toate încep cu speranța... (Wendy Kennedy)


  În ziua de azi este foarte ușor să fim atrași în negativitatea care pare să fie peste tot în jurul nostru. Dacă nu suntem atenți la energia noastră și nu avem practici care să ne ajute să ne resetăm în mod considerabil frecvența energetică, e posibil să ajungem ușor pe culmile disperării. După o vreme, acea disperare se poate transforma în deznădejde.

  Indiferent de ce anume dorești să creezi, indiferent dacă e pentru tine sau pentru lume, aceasta începe cu speranța. Începe cu credința că acel lucru este posibil. După cum ghizii spun mereu, „- Dacă nu credeți că un lucru este posibil, atunci acesta nu are nicio posibilitate de a fi creat.” Dacă ești o persoană care vrea să creeze schimbări în lume, dar nici măcar nu ești sigur(ă) că acel lucru este posibil în condițiile stării de conștiință curente a lumii, sau dacă dorești să creezi ceva în viața ta personală, dar ești blocat(ă) în poveștile tale vechi cu motive pentru care acel lucru nu este posibil, atunci am un cod galactic potrivit pentru tine.

  Citește mai departe... • Evenimentele din anul 2017 (Fondatorii, prin Sal Rachele)


  După cum am afirmat mai devreme, cometa Annanhutak este programată să facă o trecere prin sistemul solar în anul 2017. Deși acesta este un eveniment predestinat, există câteva variabile care depind de liberul arbitru al oamenilor (și de asistența sau interferența raselor de extratereștri, orientate pozitiv sau negativ). Vă veți aminti că, în timpul Lemuriei, extratereștrii orientați negativ au putut să modifice traiectoria acestei comete, provocând o creștere semnificativă a efectelor sale distructive asupra Pământului.

  (Actualizare: S-a prezis că această cometă va atinge punctul cel mai apropiat de Pământ în jurul datei de 5 mai 2017. Singura cometă „programată oficial” la acea dată este una numită de astronomi NEAT, care nu are o traiectorie eliptică lungă. Autorul i-a întrebat pe Fondatori dacă Annanhutak a intrat în planurile eterice și dacă este dificil ca aceasta să fie detectată de către astronomi. Ei au răspuns că fluctuațiile câmpului EM asociate cu cometa Annanhutak ar trebui să fie observabile cu câteva luni înainte și după luna mai 2017, indiferent dacă cometa este vizibilă sau nu folosind telescoapele sau ochiul liber. Efectele trecerii cometei sunt mai importante decât detaliile tehnice. Astronomii ar trebui să caute orice comportamente gravitaționale sau electromagnetice neobișnuite ale diferitelor planete din sistemul solar, ceea ce ar putea indica faptul că un corp ceresc influențează spațiul înconjurător.)

  Citește mai departe... • Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 3-a: Competiția (Wendy Kennedy)


  Unul din arhetipurile majore ale sistemului stelar Orion este acela al competiției. Atunci când sistemul de control a căzut, orionienii s-au trezit confruntați cu probleme de competiție. Au petrecut zeci de mii de ani războindu-se pe tema resurselor naturale și pe tema care ideologie va înlocui vechiul sistem al controlului și îi va lua locul ca nou sistem dominant.

  Citește mai departe... • Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 2-a: Controlul (Wendy Kennedy)


  După cum am spus săptămâna trecută, vom împărtăși coduri de Lumină pentru a vă ajuta în legătură cu energiile care sunt pe cale să apară, ale autorității, controlului și competiției, pe măsură ce vă apropiați de echinocțiu și începeți să integrați aceste arhetipuri orioniene. Săptămâna aceasta ne vom concentra atenția asupra controlului. Încă o dată, pentru a lucra cu codurile, vă sugerăm să petreceți un timp în liniște cu ele de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți această chemare.

  Citește mai departe... • Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea 1: Autoritatea (Wendy Kennedy)


  Pe măsură ce vă apropiați de echinocțiul de toamnă, va începe să se activeze mai mult din energia din jurul autorității, controlului și competiției. Acest fapt poate fi cel mai ușor de observat în domeniile armatelor și poliției voastre, precum și la instituțiile financiare și politice. Aceasta este pentru voi o ocazie de a integra aceste energii, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Deși autoritatea, controlul și competiția nu sunt specifice în mod unic niciunui sistem stelar individual din galaxia voastră, acestea sunt arhetipurile dominante din sistemul stelar Orion. Orionienii au explorat aceste frecvențe foarte mult, creând unul dintre cele mai controlate și mai asuprite sisteme din galaxia voastră.

  Citește mai departe... • Cod de Lumină galactic și activare pentru răbdare (Wendy Kennedy)


  Luna aceasta am vrut să creez un cod galactic nou de Lumină care să ne ajute în timp ce intrăm în sezonul sărbătorilor. Deși inițial am crezut că vom crea un cod pe tema echilibrului sau a iluziei perfecționismului, am fost un pic surprinsă atunci când ghizii (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) au sugerat să creăm un cod care să ne sprijine în ceea ce privește răbdarea. Însă, de îndată ce mi-au explicat de ce, mi s-a părut perfect verosimil. Fără răbdare pentru noi înșine, este foarte dificil să trecem prin orice situație, indiferent care este problema. În acest video este inclusă o scurtă explicație (la început), o activare și o meditație în care puteți intra în timp ce contemplați codul.

  Citește mai departe... • Te simți copleșit(ă)? Avem un cod pentru asta... (Wendy Kennedy)


  Mulți dintre noi se simt deosebit de copleșiți în acest moment. Dat fiind ritmul rapid din ziua de azi, pare să nu fie suficient de mult timp ca să facem tot ce ne-am propus - și acesta este momentul când începem să avem senzația de copleșire. Ne atașăm de ideile despre ceea ce credem că ar trebui să se întâmple și despre momentul când ar trebui să se întâmple aceste lucruri. Facem, facem, facem și nu ne rezervăm un timp ca să mergem în interior pentru a ne reseta la fluxul divin. Încercăm să ne dăm seama de tot ce se întâmplă folosind mintea eului nostru uman (ego), în loc să ne punem vibrațional în aliniere cu ceea ce vrem să creăm.

  Atunci când ne rezervăm un timp ca să mergem în interior, putem să vedem soluții noi la probleme, să ne reîncărcăm „bateriile” astfel încât să avem mai multă energie, să ne realiniem cu divinul astfel încât să realizăm lucrurile în sincronizare divină (ceea ce înseamnă mai repede și cu o ușurință mai mare) și să ne deschidem față de oportunități noi.

  Citește mai departe... • Ai simțit vreodată că nu ești suficient de...? (Wendy Kennedy)


  La un anumit moment din viețile noastre, majoritatea dintre noi au simțit că nu au fost suficient de... Nu am fost suficient de isteți, suficient de bogați, suficient de talentați, suficient de frumoși, iubiți suficient de mult... - lista este nesfârșită. Doar completați cuvintele lipsă. Câte lucruri nu v-ați abținut să încercați doar pentru că ați simțit că nu sunteți suficient de... ca măcar să le încercați?

  „Nu sunt suficient de...” pare să fie o temă recurentă, astfel că probabil este valabilă și la un nivel de masă. Astfel că i-am întrebat pe ghizi (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a și alte Ființe de Lumină, n. tr.) dacă nu cumva pot împărtăși cu amabilitate un cod și o activare pentru a ne ajuta să depășim o parte din aceste credințe limitative.

  Citește mai departe... • Aduceți bucuria! (Wendy Kennedy)


  Ai simțit vreodată că ești într-o pasă proastă care pare să nu se mai termine? Că te-ai străduit din greu atât de mult timp numai încercând să faci față zilei curente, încât nu îți mai poți aminti cum era când simțeai bucurie? „- Bucurie? Ce-i aia?” Nu cred că există vreunul dintre noi care nu s-a simțit așa la un anumit moment, inclusiv eu. Vestea bună este că nu e nevoie să așteptăm să se întâmple un eveniment exterior ca să putem simți stări emoționale mai înalte cum ar fi bucuria.

  Atunci când vine vorba de crearea realității, majoritatea dintre noi înțeleg că gândurile creează realitatea, dar uităm că și emoțiile participă la acest lucru. Ele sunt create mai întâi la nivel vibrațional (de obicei în subconștient), apoi sunt emanate în exterior împreună cu frecvența gândurilor, ceea ce atrage spre noi experiențe vibraționale pe măsură, reîntărind astfel stările emoționale și mentale inițiale.

  Citește mai departe... • Actualizare despre trecerea cometei Annanhutak prin apropierea Pământului în luna mai 2017 (Sal Rachele)


  Acest material este scris cu circa 9 luni (în luna august 2016) înainte de data prezisă inițial pentru trecerea cometei Annanhutak prin sistemul solar și pentru faptul că a ei coadă va ajunge la o distanță de circa 40 de milioane de kilometri față de Pământ (vezi subcapitolul „Evenimentele din anul 2017” din Capitolul 7 din cartea „Transformări planetare și perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a, de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2018).

  În urma unui studiu făcut recent, în rândurile cercetătorilor astronomi și în domeniul descoperirilor cu ajutorul telescoapelor nu au existat rapoarte demne de încredere care să indice detectarea acestei comete în sistemul solar.

  Citește mai departe... • Despre înălțare, în termeni practici (Fondatorii și Leah, prin Sal Rachele)


  Transformări ale celulelor - detaliile tehnice ale înălțării

  Recent, în rândurile biologilor și geneticienilor voștri au existat unele discuții cu privire la conversia celulelor voastre de la o structură muritoare, pe bază de carbon, la una nemuritoare, pe bază de siliciu. Cea mai mare parte a instrumentației voastre actuale nu poate detecta aceste schimbări. Întrucât procesul de mutație este destul de nesemnificativ, ei observă ceva, dar nu reușesc să explice ceea ce observă, întrucât ideea de forme biologice de viață care își schimbă codurile chimice de bază de la un element la altul nu este încă sădită în mod ferm în conștiința oamenilor de știință oficiali. De fapt, cercetătorii voștri au descoperit abia recent forme de viață care au siliciul și litiul ca elemente de bază. Pe măsură ce procesul de înălțare se accelerează, biologii voștri mai avangardiști vor descoperi ce se întâmplă.

  Citește mai departe... • Originea speciei umane: Sistemul stelar Lira/Vega (Fondatorii, prin Sal Rachele)


  Omenirea: 1 miliard î.Ch. - 1 milion î.Ch.

  Vizitatorii extratereștri au cercetat Pământul încă de acum 900 de milioane de ani, și au fost găsite rămășițe ce au fost datate în urmă cu 400 de milioane de ani. Totuși, în realitate, umanoizii au început să colonizeze Pământul abia de aproximativ 100 de milioane de ani. Dar haideți să ne întoarcem un pic. Forma umanoidă pe care am ajuns să o cunoaștem și să o iubim a luat naștere de fapt în urmă cu un miliard de ani. Să explicăm.

  Citește mai departe... • Natura Universului (Fondatorii, prin Sal Rachele)


  Rolul Fondatorilor

  Rolul nostru este să venim pe planete la sfârșitul ciclurilor lor cosmice sau ale evenimentelor ciclice majore, pentru a le asista la ceea ce a fost denumit „strânsul recoltei” sau „Înălțare”. Inteligența noastră poate ajuta la susținerea sufletelor ce doresc să treacă prin procesul de înălțare.

  Este o călătorie destul de dificilă pentru noi, datorită incompatibilității noastre cu vibrația voastră în ansamblu, aceasta însemnând că numai câțiva dintre voi ați atins conștiința de densitatea a 5-a, iar noi vibrăm la densitatea a 12-a.

  Citește mai departe... • Crearea Marii Piramide și perioada Egiptului antic


  Pe Taygeta [una din cele 7 Surori, cum sunt numite Pleiadele] s-a întrunit un consiliu și s-a hotărât să se intervină sub o formă acceptabilă (să existe și o interfață cu populația, cu cei vizați de intervenție). Au fost cooptați și arcturienii pentru această misiune. Atunci s-au făcut și planurile acestei Mari Piramide (schița de detaliu). S-a căutat un vortex, un nod energetic principal al planetei, și de aceea a fost amplasată acolo [în Egipt]. A fost construită în planurile eterice și nu a fost o problemă montarea (implementarea) ei la nivel eteric, după care s-a făcut și partea fizică. Au fost materializate pietre și au fost tăiate cu un fel de lasere - ceva care are legătură și cu sunetul. Acestea au fost teleportate exact la locul lor. Spune că a durat 45 de zile crearea piramidei fizice (în timp pământean). Marea Piramidă a fost făcută de ei, și era singura necesară. După ce au venit cei din Sirius care s-au dat drept zei, iar el [Thoth] plecase și dezactivase componentele fizice din Marea Piramidă, era liniștit pentru că aceia nu aveau o vibrație suficient de înaltă, încât să perceapă că există și un oraș eteric sau piramida eterică de fapt, și era în siguranță, prin urmare. Ei [siriusienii] au încercat să imite, au mirosit că era ceva care... Intuiau sau se gândeau la nemurirea fizică. Ei erau niște zei decăzuți; tot așa, s-au identificat cu egoul și au ajuns să își piardă puterile pe care unii din ei le aveau inițial. Mare parte din egipteni, fiind la nivel de copii, au picat în evlavie și în adorare, iar faraonii respectivi au cedat.

  Citește mai departe... • Conversații cu Nomar (prin Wendy Kennedy)


  mai 2006 Nomar: Salut. Numele meu este Nomar și provin de pe Arcturi, care este o planetă din sistemul stelar Arcturus*, din constelația Boarul. Specia mea este membră a consiliului pe care în limbajul vostru îl numiți Federația, asemănător cu federația planetelor din serialele voastre Star Trek. Nu este ceva atât de îndepărtat de tărâmul posibilului. De fapt, literatura și filmele voastre science-fiction se bazează pe această realitate. Toate acestea cu intenția de a coda, de a reaminti și, de asemenea, de a distrage, de a oferi oamenilor o imagine astfel încât ei să nu își amintească de Federația Galactică.

  Citește mai departe... • Istoria reală a Pământului - articol (Sal Rachele)


  Fondatorii

  Pământul a fost creat de Mama Divină în urmă cu aproximativ 4,5 miliarde de ani, dar prima formă de viață a apărut pe suprafața sa abia în urmă cu aproximativ un miliard de ani. Imediat după începutul timpului, unele aspecte ale lui Dumnezeu s-au divizat, formând un grup de suflete, numite Cei Eterni. Unul dintre Cei Eterni a stabilit Soarele Central al galaxiei Calea Lactee, în timp ce altul a început într-un roi de stele cunoscut în prezent sub numele de Pleiade. Acest mare suflet s-a divizat apoi în suflete mai mici, numite Fondatori. Fondatorii sunt ființe din dimensiunea a 12-a ce au evoluat înapoi în Dumnezeu, în același timp păstrându-și individualitatea și rămânând neafiliați cu ierarhia spirituală a multor sisteme planetare. Aceste ființe mărețe călătoresc prin univers folosind conștiința pură ca vehicul. Ele nu au limite; pot să ia orice formă aleg și să intre în orice dimensiune doresc, oricând. Pot călători înainte și înapoi în timp.

  Citește mai departe... • Flăcările gemene (Leah, prin Sal Rachele)


  Mai întâi de toate, să începem cu câteva lucruri despre flăcările gemene, care sperăm să liniștească niște zvonuri. Da, aveți o singură flacără geamănă și, nu, nu este foarte probabil ca flacăra voastră geamănă să se afle pe Pământ. Desigur, există excepții, și, conform înregistrărilor akashice, chiar acum pe Pământ se află, în același timp, aproximativ 58 de perechi de flăcări gemene. Am spune că în acest moment există pe Pământ circa 58.000 de perechi de suflete care cred că sunt flăcări gemene, dar se înșală.

  Acest fapt nu invalidează și nu scade nicicum din frumusețea relațiilor pline de iubire. Dimpotrivă, multe din aceste relații implică legături de suflet profunde, iar multe dintre ele sunt/au fost orchestrate de flăcările gemene ale partenerilor implicați.

  Citește mai departe... • Înregistrările akashice (Ramshi, prin Wendy Kennedy)


  Ramshi, Maestru Genetician / Arhitect Universal din dimensiunea a 12-a

  Haideți să discutăm despre înregistrările akashice, vreți? După cum știți, înregistrările sunt stocate pe Pământ, pe Soare (Helios) și pe steaua Alcyone. Sunt stocate într-o matrice de cristal. Voi încărcați informațiile din propria voastră matrice în acestea. Seamănă întrucâtva cu jucăria voastră, Magna Doodle*. Câmpul vostru se imprimă în matrice fără ca voi să faceți ceva anume, la fel ca magnetul care atrage particule. Ține de proprietățile naturale ale magnetului. Depozitarea sau imprimarea înregistrărilor face parte din natura voastră.

  Citește mai departe... • Structura dimensională și tranziția Pământului (Ramshi, prin Wendy Kennedy)


  Ramshi, Maestru Genetician / Arhitect Universal din dimensiunea a 12-a

  Ramshi: Dorim să vă oferim o perspectivă galactică, pentru a vă ajuta să vedeți o imagine mai amplă, ca să înțelegeți că sunteți pe punctul de a vă familiariza din nou cu comunitatea galactică.

  În primul rând, structura dimensională -cel puțin particularitățile dimensiunilor a 3-a, a 4-a și a 5-a-, iar apoi la ce vă puteți aștepta în anii următori.

  Citește mai departe... • Nevoia de vindecare (Arcturienii 5D, prin David K. Miller)


  Vindecarea este foarte importantă pentru voi acum, în timp ce parcurgeți tranziția de renunțare la atașamente. Sunteți în curs de renunțare la o parte din istoria timpurie a vieții pe care ați avut-o pe planetă, chiar dacă mai mențineți încă o interacțiune cu acele energii din trecut. Cheia vindecării se află în interacțiunea cu acele energii, care includ atât energia din viețile anterioare, cât și energia din rănile copilăriei. Energiile ar trebui să devină fluide. Ele fac parte din istoria și ființa voastră. Toate experiențele pe care le-ați avut pe planetă sunt relevante. Căutați o unitate, o integrare a tuturor acelor energii. Ele vor rămâne o parte a noii voastre integrări. Odată ce le înțelegeți, veți putea să interacționați cu energiile, iar ele nu vă vor domina. Atunci vă veți debloca.

  Citește mai departe... • Alinierea cu sistemele stelare (Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a, prin Wendy Kennedy)


  De ce vă simțiți atât de aliniați cu Pleiadele sau cu Arcturus, Lira, Sirius, ori cu Maeștrii Înălțați? De ce atunci când vă gândiți la acestea vă vine în minte ideea de „acasă”?

  Citește mai departe... • Ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012? (Sal Rachele)


  Salutări, dragi Lucrători întru Lumină. Suntem Sinele înalt al lui Sal. Există multe suflete care sunt puțin confuze în privința a ceea ce s-a întâmplat în realitate pe 21 decembrie 2012 și, astfel, răspundem numeroaselor întrebări cu o explicație.

  21 decembrie 2012 a însemnat sfârșitul unui ciclu din calendarului mayaș cu numărătoare lungă*. Au existat numeroase profeții cu privire la această dată, dintre care unele s-au împlinit, iar altele nu s-au realizat ori materializat. Scopul acestei discuții este de a descrie pe scurt ce s-a întâmplat, precum și ceea ce nu s-a întâmplat, în speranța că veți avea o înțelegere mai bună a procesului evoluției și integrării sufletului și a modului în care acesta se aplică la scară globală.

  Citește mai departe...

Standarde accesibilitate

XHTML 1.0 Transitional valid CSS 3 valid Level Triple-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Membru al W3C Sites punct com