Cărți Editura Proxima Mundi

Banner
Adresa actuală a site-ului Editurii Proxima Mundi este www.proxima-mundi.ro

Televiziuni online

PDF Imprimare Email

Ofer celor interesaţi posibilitatea de a avea propriul post de televiziune online.

Adiţional, dar separat de preţul lucrării în sine, ofer şi consultanţă beneficiarului sau personalului angajat al acestuia pentru administrarea sitului-televiziune. Necesităţile se discută şi se evaluează separat, în funcţie de complexitatea lucrării.

Tot adiţional şi opţional, situl unei astfel de televiziuni poate fi prevăzut cu articole, bannere, comunitate de utilizatori, care pot avea acces la un forum, la un magazin online, la servicii cu plată în site, la newsletter, la video-audio sharing, la un director de web... toate în acelaşi site.

Întrucât depinde de modul de transmisiune folosit (.flv, .wmv, .rm etc), este posibil să fie nevoie de programe de prelucrare adiţionale, care vor trebui achiziţionate separat de către beneficiar.

De asemenea, vor trebui discutate şi necesităţile de găzduire ale sitului, în termeni de bandă alocată, spaţiu şi utilări specifice necesare.

Un exemplu recent de televiziune online este HoroscopTV.ro.Etichete:  televiziune  TV  online  TV online  
 


Standarde accesibilitate

XHTML 1.0 Transitional valid CSS 3 valid Level Triple-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0 Membru al W3C Sites punct com